Bröllop

Nu är jag inne i min åttande säsong som bröllopsfotograf och jag älskar det! Spänningen att man bara har den här dagen, att man måste våga vara kreativ och utnyttja hela sin kunskap och förmåga för att fånga ögonblicken och ögonblicken mellan ögonblicken.

Jag har alltid älskat att fotografera relationen mellan människor och att hitta det som är unikt och speciellt i varje förhållande. Det är en gåva att få vara delaktig i en speciell dag förutom bröllop t.ex en förlovningsfotografering eller en gravidfotografering. Att fånga det underbara att två blir tre och i vissa fall fyra eller fler. Jag slutar aldrig att bli berörd! Jag har även ibland nöjet då jag även är fritidspolitiker att få viga personer så ibland får man vara med som vigselförättare och det är en annan del av magin.

Bröllop är något utöver det vanliga, att få vara med när två människor vågar ta steget och lova sin kärlek inför andra är stort och magiskt och det känns i hela kroppen oavsett hur många gånger man får vara med.

Att välja rätt fotograf är en viktig del av er bröllopsdag, och jag hoppas ni tittar igenom mina bilder och tycker om det jag gör. Är så fallet hör gärna av er så bestämmer vi träff så vi kan prata igenom allt i lugn och ro och att vi kan känna efter att vi passar ihop. Det är viktigt att det känns för båda oss, så ni känner er trygga och jag känner att jag kan göra ett bra jobb.

E-post: fotograf@jennythornberg.se

Mobil: 073-970 34 98

Fotograf Jenny_thörnberg2350

Fotograf_jenny_thornberg11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *