Boudoir / morgongåva

4050_Fineart_SM_svEn boudoir eller budoar (franska boudoir, litet damrum; av bouder, att vara sur, ”tjura”) är egentligen en vrå eller litet rum, dit en person drar sig tillbaka när han/hon är vid dåligt lynne, men används vanligen som beteckning för ett elegant rum, en enskild liten salong eller kabinett, där damer fullbordar sin klädsel eller tar emot sina närmare bekanta.

Boudoiren används ibland i den erotiska litteraturen, till exempel av författarna markis de Sade och Simone de Beauvoir. 

 

Jag älskar att fotografera de vackra med att vara kvinna. Alla kvinnor är vackra och ska få känna sig snygga hur de än är. Det börjar bli att vanligare att ge en Boduoir fotografering till sin man som morgongåva eller som speciell present på födelsedagen eller alla hjärtans dag. Vissa vill göra fotograferingen tillsammans för att få vackra finstämda och personliga bilder.

En boudoir fotografering kan man göra både i studion eller på plats hos er eller på ett hotellrum eller vackert rum med stora fönster. Dagljus är en förutsättning för att få det magiska ljuset genom fönstrens och spets, tyll och vackra underkläder gör detaljerna utsökta.

 

Pris:

Jag tar 4000 kr för en fotografering och vi fotograferar i en timme och 8 bilder i en liten vacker ask eller album ingår i fotograferingen samt alla bilder lågupplösta på en CD för urval och minne. Självklart kan man köpa till flera bilder om så önskas.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *