Priser

Barn, familj och gravid, 60 min:  950 kr

 

Hund eller annat husdjur, 30 min:  350 kr

 

I studion finns flera olika bakgrunder, rekvisita i form av små pallar, lådor, stegar, stolar m.m. Man är så klart välkommen att ta med sig egna saker som man tror kan förhöja fotograferingen.
Efter familj, barn, nyfödd och gravidfotograferingen bokar vi en tid för bildvisning. Då kan det vara en bra ide att ”låna” bort ev barnen så att ni får tid att tänka på hur ni vill göra med bilderna.
I studion har jag visningbilder och album för att underlätta ert val. Ni hittar en del av prislistan här>> resten av prislistan får ni i studion av mig.

 

Ärrfotografering:  990 kr

När ett försäkringsbolag vill ha ärren dokumenterade betalar de upp till 1000 kr så ni behöver inte själva stå för kostnaden.
Jag fotograferar 3-6 bilder per ärr, beroende på omfattningen, och skickar bilderna direkt till bolaget samt en kopia till er.
Ni tar med er ärendenummer samt tar reda på om jag ska fakturera bolaget eller om ni lägger ut pengar, det skiljer sig från bolag till bolag.

 

Id/Körkort/Visum 250 kr

inkl print med 4-6 bilder. Önskas en digital fil av samma bild tillkommer 200 kr.

 

Cv/företagsporträtt:  800 kr

I priset för CV ingår fotografering 15 min, en högupplöst redigerad bild i både färg och sv/vitt. Jag tar bilden både mot ljus och mörk bakgrund så du kan själv välja vilken som passar dig bäst. Vill du köpa fler bilder är styckpriset 500 kr styck för digitala filer eller 3 för 1600 kr inkl fotograferingen.

 

Välkommen att ringa eller maila för att veta mer eller boka en tid!

fotograf@jennythornberg.se eller 073-970 34 98

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *