Mästar och Gesäll Ceremonin i Stadshuset den 7 november

Även i år fick jag äran att vara fotograf på Hantverkarnas Mästar och Gesäll ceremoni i Stadshuset där brev delas ut till de som visat på stora kunskaper genom avlagda gesällprov samt lång erfarenheter inom sitt yrkesområde. Det var som vanligt väldigt roligt och väldigt jobbigt. Men målet är att inte jobba nästa år utan själv stå på trappan med ett brev men kommer då sakna att få stå i mitten och ta emot och le mot alla nya gesäller och mästare.

De mästar och gesäller som letar efter sin egen bild kan hitta dem i dessa länkar.

Inledning och avslutning med alla

Första sektionen av gesäller och Mästare

Andra sektionen av gesäller och mästare

Tredje sektionen av Gesäller och Mästare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *