Underbart bröllops i Roslagskulla!

Vackra Veronika och Peter slog i Lördags till och gifte sig vackert i Roslagskulla Kyrka utanför Wira i Österåker. Det var en dag med dramatiska moln och ett regn som hängde i fjärran men vädret var ändå skönt och fint och perfekt för bröllopsbilder.
Vi var nere vi Östanå färjläge först och tog några fina bilder vid havet och sen tog vi resten uppe vid den vackra kyrkan med omgivningar. Det är ju så otroligt vackert där och kyrkan i sig är så fin.
Jag har själv många fina minnen både som fotograf för både vigslar och dop men även som ung då jag sjöng i Ljusterö kyrkokör som alt och sjöng både jul och sommarkonserter med min kör i den här kyrkan. Den har en härlig karaktär och fint ljus. Prästen som förorättade vigseln var så mysig det var mycket kärlek i luften denna dag. Tack Veronika och peter för att ni valde mig och jag fick vara med och dela detta med er. Det var roligt och ni var mycket trevliga att fotografera.  🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *