Salong Chia

För ett tag sedan Var jag och fotograferade och filmade det nyinflyttade företaget Salong Chia som har flyttat sin verksamhet till Åkersberga, Salong Chia har behandlingar, kurser för Terapeuter och säljer Ekologiska produkter. Hon ville piffa upp sin hemsida lite och få bra reklamfilmer som hon kan sprida runt och visa upp sig själv/sitt företag med och det bästa sättet att göra det och utvecklas och växa som företag är att ha bra, riktiga och fräscha bilder och reklam videos på sig själv och sin egna verksamhet. Och självklart tog jag på mig detta nya och roliga uppdraget då jag tycker att det är bra för nya företag att visa upp sig själva och sin verksamhet och inte lika roligt att köpa in bilder från någon hemsida som inte är ens egna då det inte blir lika personligt. Det blir ju mer personligt om man visar upp sin egna verksamhet och det man gör.

Så det var roligt att vi tillsammans utvecklar företaget och tar fram det som är det man vill visa utåt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *