Bröllop på Ingarö

Vissa bröllop är mer intima och mysigare än andra, så är det ju så klart alltid, har dock turen att ofta få dessa små och kärleksfulla bröllop.

Detta par Julia och Stefan har jag känns många år och har fotograferat dem både med tre barn, fyra barn och nu med fem barn idag samt deras bröllop och mer än så, jag fick även viga dem idag eftersom jag är vigselförrättare. Det hörde av sig i första hand för att de ville ha mig som deras fotograf men att de ännu letade vigselförrättare och det var inte det lättaste så då nämnde jag kan viga så det kan jag ju ställa upp med och det är porträtten som är viktigast, en borgerlig vigsel är ju inte så lång. Så så fick det bli.

I går fredag öste regnet ner men idag vaknade vi upp till en morgon med klart och blankt hav och vacker sol som smekte klipporna och glittrade i havet, det var magiskt.

Kl 08,00 imorse stod vi ensamma förutom en lite morgonpigg dam som skulle dyrka solen på Björkviks vackra klippor, det blev en fantastisk morgon med utsikt över Nämdöfjärden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *