Bröllop på Nässlingen den 6 maj

Efter dagar av snö och kallt klarnade allt upp den 6 maj och solen sken och vädret var varmt och härligt hela helgen och Anders och Samanhta fick sitt drömbröllop på den idylliska ön Nässlingen som ligger mellan Ljusterö och Ingmarsö i norra skärdgården.

Brudpar, fotograf och vän fick följa med ut före alla gästerna som senare anlände med Nässlaren, nässlingens egen båt.

Sen blev det ett helt dygn med festligheter och mys. Vi han fota lite innan gästerna anlände men inte mycket… Sen vigsel ner på bryggan där även middagen skulle serveras. Vigseln var lite svårfotad för mig eftersom jag även är vigselförrättare och mitt uppdrag var att viga dem vilket såklart är både roligt och nervöst. Denna gång lite extra nervöst då brudgummen är min kusin och Samantha är belgiskt och delar av vigseln skulle ske på Franska och jag kan inte ord franska egetligen, nu kan jag i alla fall viga folk på franska men inte så mycket mer….

Sen blev det middag men god mat och avslutades med galet vackra tårtor av Stockholm Cake Design tillika Carina Berglund.

Kvällen blev vacker så vi hann ut på bryggan och ner på stranden och ta lite bilder i solnedgången vilket gladde fotografen sen sov alla gäster över och åt gemensam frukost innan vi tog Nässlaren hem och brudparet tog egen båt för att sedan åka vidare till flygplats och bröllopsresa!

Stort grattis på er bröllopsdag Anders och Samantha!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *