Tibble trafikskola

I slutet av september hade jag en rolig fotografering, jag fick åka ut till Gillinge och fota stora fordon, sonen min var riktigt avundsjuk kan jag säga.

Så där på plats ställde Tibble Trafikskola upp sina nya bilar och lastbilar så jag kunde fota dem i bästa ljus och vinklar. I vanliga fall brukar det vara lite mindre föremål framför kameran men spännande att posera och och hitta de bästa vinklarna för lite större saker och det var både roligt och blev bra. Nu finns dessa bilder som stora tavlor hos min kund på Tibble Trafikskolas lokal på Marknadsvägen i Täby samt i deras tryckmatrial som Diggiprint här i Åkersberga trycker upp så fint. Peter och Anna som äger Tibble Trafikskola bor här i Åkersberga och gillar att gynna företagen här och det tackar vi för.

fotograf-jenny_thornberg8648 fotograf-jenny_thornberg8686 fotograf-jenny_thornberg8542 fotograf-jenny_thornberg8601 fotograf-jenny_thornberg8614 fotograf-jenny_thornberg8623

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *