Bröllop på Ekbacken

Det flesta par jag fotograferar är ofta över 30 närmare 40 för att man gjort karriär, barn och hus först. Men detta underbara par visste att de funnit kärleken och ville så klart då ge sina löften till varandra tidigt i livet. Det som slog mig under vårt bröllopsmöte var att de var så olika men ändå perfekta för varandra. Att de låter varandra ta plats för det är så kärleken ska vara tillåtande och öppen. Bruden älskar Starwars och brudgummen som inte riktigt förstår detta älskar sin blivande så han bär små machetknappar med Darth Vader, gulligt så in i bomben.

Vi möts upp i Ekbacken där även vigseln ska vara även om mitt uppdrag idag endast är bröllopsbilder. Vi tar våra bilder bland ekarna och nere vid kanalen och runt omkring springer familj och vänner och fixar och göra fint inför festen som sker senare under dagen och kvällen, det är härligt när man ser engagemanget från familjerna och all kärlek som finns, fick träffa stolta vänner, fäder och farmödrar som bara lyste av kärlek och av stolthet för brudparet. Det gör mig varm i hjärtat.

Ringarna var oxå helt underbara, jag har ju text på min egen ring där det står ”Lyckan att finna någon lika knäpp” på deras stod Matt 19:6 och det är jesu ord som lyder ”Vad Gud har fogat samman skall människan inte skilja åt.”  Det var vackert och mycket passade för deras tro och kärlek. Jag önskar dessa två oändligt många år av kärlek.

fotograf_jenny_thornberg01 fotograf_jenny_thornberg02 fotograf_jenny_thornberg03 fotograf_jenny_thornberg05 fotograf_jenny_thornberg04 fotograf_jenny_thornberg07 fotograf_jenny_thornberg08 fotograf_jenny_thornberg06 fotograf_jenny_thornberg09 fotograf_jenny_thornberg10 fotograf_jenny_thornberg11 fotograf_jenny_thornberg12 fotograf_jenny_thornberg13 fotograf_jenny_thornberg02-2 fotograf_jenny_thornberg01-2

2 thoughts on “Bröllop på Ekbacken

 • 18 september, 2016 at 08:14
  Permalink

  Tack för så underbart fina bilder av våra kära fantastiska ungdomar.
  Glädjen att få uppleva denna minnesvärda dag i en så vacker park som, Ekbacken, tillsammans med släkt o vänner var helt underbart.

  Reply
 • 18 september, 2016 at 19:56
  Permalink

  Tack för dina mycket fina ord och fantastiska foton av vår dotter och hennes man! Vi uppskattar det mycket!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *