Sommarkänslor på septemberbröllop

Det är verkligen en lyx att få fota bröllop på hösten när det känns som sommar och samtidigt få åka hoj in till stan och få äran att fotografera ett härligt kärleksfullt par som trots flera år tillsammans och två barn fortfarande osar av lekfullhet och kärlek och trygghet. Det känns som en ynnest att i dessa lägen både få vara med dem under denna dag och vara en del av dagen och vigseln och få förtroendet att fånga de ögonblick och de ögonblick som sker i väntan på rätt ögonblick!

Vi började dagen vid stadshuset för där ska vigseln ske och vi ska även ta lite vackra bilder i den fina miljön som finns där. Jag har fotat där flera gånger så jag vill varje gång hitta nya gömmor och nya fina vinklar och även denna gång hittade vi lite nya ställen att fota på.

Sen drog brudparet iväg till lidingö där själva festen skulle vara och där vi skulle fortsätta att ta lite bilder på familj och vänner… vilket ställe. Solen sken man såg hela vackra inloppet till stockholm och det kändes magiskt att i september få uppleva en så värme och ett sånt ljus! Wow! Solen strålade ikapp med brudens skönhet och brudparets kärlek.

fotograf_jenny_thornberg02 fotograf_jenny_thornberg03 fotograf_jenny_thornberg04 fotograf_jenny_thornberg05 fotograf_jenny_thornberg06 fotograf_jenny_thornberg07 fotograf_jenny_thornberg08 fotograf_jenny_thornberg09 fotograf_jenny_thornberg10 fotograf_jenny_thornberg11 fotograf_jenny_thornberg12 fotograf_jenny_thornberg13 fotograf_jenny_thornberg14 fotograf_jenny_thornberg15 fotograf_jenny_thornberg16 fotograf_jenny_thornberg17 fotograf_jenny_thornberg18 fotograf_jenny_thornberg19 fotograf_jenny_thornberg20 fotograf_jenny_thornberg21 fotograf_jenny_thornberg22 fotograf_jenny_thornberg23 fotograf_jenny_thornberg24 fotograf_jenny_thornberg25 fotograf_jenny_thornberg26 fotograf_jenny_thornberg27 fotograf_jenny_thornberg28 fotograf_jenny_thornberg29 fotograf_jenny_thornberg30 fotograf_jenny_thornberg31 fotograf_jenny_thornberg32 fotograf_jenny_thornberg33 fotograf_jenny_thornberg34 fotograf_jenny_thornberg35 fotograf_jenny_thornberg36 fotograf_jenny_thornberg37

 

4 thoughts on “Sommarkänslor på septemberbröllop

 • 16 september, 2016 at 16:47
  Permalink

  Wow! Vilka bilder Jenny. Jag blir alldeles tårögd. Du har fångat vår dag och oss på ett fantastiskt sätt och vi hade jätteroligt med dig.
  Tack så jättemycket!
  Marielle

  Reply
 • 17 september, 2016 at 11:44
  Permalink

  Så fina bilder på ett oerhört vackert par!!

  Reply
 • 17 september, 2016 at 13:14
  Permalink

  Vilka fantastiska bilder. Så fina ni är ❤ kram

  Reply
 • 17 september, 2016 at 22:58
  Permalink

  Det värmer en fotograf hjärta sååååå mycket att ni säger detta! Tack så mycket! Det var verkligen jätteroligt att få vara en del av er dag!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *